FRØYA FK - STRINDHEIM: 0-3Spillemessig var det ikke stor forskjell på serieleder Strindheim og bunnlaget Frøya i dagens kamp. Nok en gang stilte Frøya med nykomponert lag. Tre av de nye litauerne, Andrius Rackus, Karolis Jasaites og Zuva, var i startoppstillingen, og viste kjapt at de har spillerferdigheter mer enn bra nok for dette nivået.

Særlig var det interessant å følge med spissen Zuva (som både i utseende og stil minner om øyregionens legendariskegoalgetter Bjørn Tøften.) Han var på hugget fra første stund, og var sterkt involvert i begge de to målene Frøya fikk annullert (det siste en nokså tvilsom avgjørelse).

En annen fersk spiller markerte seg også meget positivt. Fredrik Witzøe er sønn av tidligere Nabeita-spiss Alf Witzøe. Fredrik la ned en forbilledlig innsats på midtbanen.I tillegg til de to annullerte målene, hadde Frøya sine sjanser, og til tross for mange nye spillere, vartet de opp med godt angrepsspill til tider. Det var bakover det skortet. Strindheimspillerne kom for enkelt til på kantene, og samtlige tre mål var av billigste slaget.Faktisk lå kampen og vippet helt til midtveis i andreomgangen, da Karolis Jataites fikk sitt andre gule kort, og ble sendt av. Da var det tidligere frøyaspiller Nichlas Midtsand som satte spikeren i kista med å score Strindheims tredje for dagen.Dagens kamp førte Frøya nok ett hakk unna fornyet plass i tredjedivisjon.Men spillmessig var det så mye bra å se at man har lov til å håpe at Frøya skal kapre nok poeng utover høsten.Frøyas tre beste: Preben Øien, Fredrik Witzøe og Zuva.Dagens "Nils Arne Eggen"-sitat: " Good stopper-play, Audrius" (trener Øystein Wik roser sin litautiske midtstopper etter en fin inngripen)

Her kunne du følge kampen minutt for minutt