Frøya FK ga tøff motstand til Hitra FK, da erkerivalene møttes til dyst på Frøya idrettspark søndag.

Hitra hadde ingen lett oppgave med å få ballen i nærheten av målet, og kampen ble spilt like så mye inne på Hitras halvdel.

Det sto 0-0 ved pause.

Men Hitra skapte flere sjanser enn Frøya, og klarte til slutt å få inn et mål godt ute i andre omgang. Sindre Kvakland spilte gjennom til Mads Røvik som dro seg ned til dødlinjen og spilte ballen til Baard Strøm, som trillet ballen enkelt forbi sisteskansen.

Les alle høydepunktene fra kampen i live-oppdateringen i vinduet over. (Bak tastaturet satt Lena Dromnes (Hitra FK)).

Med dette resultatet henger Hitra FK fortsatt med i kampen om å forbli i 4.divisjon, mens Frøya nå må finne seg i å spille i 5. divisjon neste år. Lagene har kun én serierunde igjen.

På grunn av en omlegging av seriesystemet, rykker ingen lag opp tl 3. divisjon. Men de øverste lagene i 4. forblir i divisjonen. Hvor mange lag dette blir, vites ikke eksakt før serieslutt, da det er avhengig av opp- og nedrykk i andre divisjoner og avdelinger også. Men det er antatt at tre eller fire av de øverst lagene blir værende i 4. divisjon.

Hitra ligger i øyeblikket på 4. plass på tabellen med 38 poeng, tre poeng bak Orkla2 og Nardo2, som begge har bedre målforskjell. Bak ligger Meldal med 36 poeng.

Frøya har 30 poeng.