Hallen i ferd med å fylles med biler. Og Therese tror på mye folk

Trafikk

Fredag ettermiddag er billeverandørene i ferd med å ankomme Frøya storhall og den store bilmessa lørdag. Daglig leder Therese Solli Sandvik i storhallen organiserer og fyller hallen med biler utover kvelden.

Som tidligere fortalt, kommer det enda flere biler enn tidligere annonsert; Det blir rundt 70 biler utstilt i hallen.

- Hotell Frøya er fullbooket i helga og det meldes om mye folk som kommer på bilmessa i morgen. Bilmessa har til og med eget snapchat-filter, sier Therese Sollie Sandvik mellom slagene i ettermiddag.Nissan, Skoda, Volkswagen, Volvo, Jaguar, Porsche, Mercedes, Toyota, Lexus og Tesla har utstillingsmodeler i hallen og demobiler på utsiden.


Nybilsalget i øyregionen opp 20 prosent i år

Dyre modeller topper lista over nybilene vi øyværinger kjøper nå