En sendt til sykehus etter kraftig kollisjon

Ulykken har skjedd i 60-sonen på Hammarvika, like ved krysset avkjøringa ned til butikken.  Foto: Ronny D. Teigås

Trafikk

Nødetatene meldte 14-tida om en trafikkulykke ved Hammarvika. Ifølge politiet er to biler med totalt tre personer involvert i hendelsen.

- Det er foreløpig uklart hendelsesforløp og omfang, men alle involverte skal være ute av bilene, forteller politiets operasjonsleder ved 14-tida.

- Brannvesenet er på stedet og rapporterer om en kraftig kollisjon. Lege har også kommet fram og gjennomfører legesjekk på stedet. Det er ingen alvorlige skader, forteller politiets operasjonsleder til lokalavisa Hitra-Frøya klokka 14:20. Politipatruljen er også på vei til ulykkesstedet. Men en halvtime senere er skadestatus mer usikker. Klokka 14:40 er legehelikopter også ankommet ulykkesstedet.

- Siden luftambulansen er tilkalt, kan det tyde på alvorligere skade likevel, sier politiet til lokalavisa kl. 14:50.

Ti minutter senere returnerer helikopteret uten å ta med seg pasient. En av de involerte personene er hentet av ambulansebil, mens en annen er hentet av pårørende. St.Olavs Hospital har foreløpig ikke mer informasjon om tilstanden til personen som er sendt med ambulanse.

Det virker som bilene har truffet hverandre nesten front mot front. Alle airbagene er utløst i begge bilene, som har fått store materielle skader.

Ulykken har skjedd i 60-sonen på Hammarvika, like ved krysset avkjøringa ned til butikken.  Foto: Ronny D. Teigås

 

Ulykken har skjedd i 60-sonen på Hammarvika, like ved krysset avkjøringa ned til butikken.

Statens vegvesen Vegtrafikksentralen meldte ved 14-tida at Fv. 714 ved Hammarvika er stengt. Klokka 14:20 forteller politiet til lokalavisa Hitra-Frøya at veien fortsatt er stengt, men det er manuell dirigering på stedet sånn at trafikken tidvis kan passere. Etter at helikopteret landet på veien, er veien igjen helt stengt.