Forsinkelsene forplanter seg i båttrafikken

Trafikk

Sørgående hurtigbåt på Kystekspressen, MS "Ladejarl", meldte i formiddag om ca. 30 minutters forsinkelse inn til Kristiansund grunnet værforholdene. Reisende på nordgående båt mot Trondheim igjen kl. 12, ble likevel oppfordret til å møte til ordinær rutetid.

Disse forsinkelsene har forplantet seg utover dagen. MS "Ladejarl" melder nå om ca 30 minutters forsinkelse til Sandstad grunnet værforholdene.

- Noe forsinkelse må påregnes videre inn mot Trondheim. Dette gjelder avgang som gikk 12:00 fra Kristiansund, skriver FosenNamsos Sjø.Hvordan vinden og nedbøren oppfører seg gjennom døgnet, kan du følge via værstasjonene våre. De er et samarbeid mellom lokalavisa Hitra-Frøya og Frøya Film&Bilder.

Sjekk Hitra værstasjon (Fillan) her

Sjekk Frøya værstasjon (Hammarvika) her