Vi har ei knalluke i vente

Været

Etter regn kommer det alltid sol - så også denne gangen. For bare se på værmeldinga: Sol, sol, sol fra lørdag og så å si hele neste uke. Og når det også meldes varmere luftstrømmer, betyr det at vi værmessig har ei knalluke foran oss.


Slik utviklet uværet seg til et blitzregn over øyregionen

- Det må være svært mange år siden det var så ille her ute


I løpet av fredagen letter skydekket over det meste av øyregionen, ifølge Meteorlogisk Institutt. Og fra lørdag blir det i stor grad skyfri himmel. Søndag kommer også varmen, med temperaturer opp mot 18-20 grader. Hele kommende uke er det meldt sol, ingen nedbør og gode sommertemperaturer til øyregionen å være.

Lesernes sommerbilder

Har du et bilde fra Hitra/Frøya-sommeren som du vil dele med oss?

Send bildet på post@hitra-froya.no eller med mobilen, merk da meldinga med kodeordet HF TIPS og send til nr 2399