Knut Arne Spjøtvold er ansatt som ny daglig leder for ”Pikene på Torget” på Hitra, og lover velsmakende endringer på menyen allerede i løpet av denne uken.

- Det vil stå en helt spesiell kake klar til helga, som jeg vant førsteplass med under en skandinavisk konditorkonkurranse i Danmark. Den må du bare smake, frister han.

- Hva er det som er i den?

- Hehe, noen hemmeligheter må jeg jo ha, men jeg garanterer at den vil falle i smak, smiler Spjøtvold lurt.

- Folk fra hele verden skryter av dere

Spjøtvold har vært med på bakerlandslaget. Jobbet i Italia, Frankrike og andre steder i Europa. Og på kjente steder i Norge som Britania og Soria Moria, for å nevne noen.

- Hva var det som gjorde at du ville til Hitra?

- Jeg har vært mye rundt om i verden som Frankrike og Italia, men uansett hvor jeg er, så skryter folk av hjorten fra Hitra og kamskjell fra Frøya. Senest Gordon Ramsay som du sikkert fikk med deg.

- Dette ville jeg oppleve selv og vil gjerne bidra til å presentere nærmat fra regionen med en egen vri, forteller han med stor iver, og hinter om både viltgryte med hjort og ulike laks-og sjømatretter.

- Jeg merker de som jobber her allerede er entusiastisk og det liker jeg godt. Jeg er en engasjert fyr selv, og det er viktig å bry seg om det man holder på med for å lykkes, legger han til.

- Henter inn utenlandsk ekspertise

Hans brede erfaring og kjennskap til utlandet, gjør at Spjøtvold vil ha gjestekokker på besøk for å lære personalet nye triks etter hvert.

- Det gjør at vi kan få inn nye impulser og kan endre menyene med jevne mellomrom, hvis vi ønsker det. Jeg tror både publikum og ansatte vil sette pris på nettopp det.