De fikk seg en mektig musikkopplevelse, publikum som hadde møtt opp på Therese Ulvans lanseringskonsert i Frøya kultur- og kompetansesenter torsdag kveld.

Verdensklasse

Therese spilte sanger fra sitt nyeste album "Love True". En blanding av sanger hun har skrevet selv og noen coverlåter.

Therese hadde med seg musikere i verdensklasse, både norske og amerikanske: Benedicte Swendgaard (kor), Håkon Skog Erlandsen (saksofon), Jimmy Haslip (bass), Skjalg M. Raaen (gitarer); Jeff Lorber (keyboard) og Lionel Cordew (trommer).

Musikkglede

Alle artistene viste en genuin musikkglede der de briljerte på scenen med sine musikktalent, i det som til tider kunne virke som improviserte "jam-sessions". Hun passer på å dele rampelyset med alle sine gjester, Therese Ulvan, men den som skinte aller mest var hovedpersonen selv.

Therese avslutter konserten med tittelsporet fra nyplata "Love True", før ekstranummeret og låta "100 yard dash" satte strek for en flott opplevelse.

Stedene som nå står for tur på "Love True"-turneen, kan bare begynne å glede seg til Therese og musikerne kommer dit.

Innfridde

Publikum så ut til å storkose seg og lovordene haglet etter konserten. En av de som hadde kost seg skikkelig, var Bente Arntsberg.

- Konserten til Therese sto til forventningene. Og de var høye, smiler Bente. - Therese innfridde som alltid. Hun er innholdsrik som artist, sier Arntsberg.

- På alle de tre albumene sine bruker hun stemmen på forskjellig vis og med variasjon. Da kan man ikke annet enn å bli imponert, avslutter Bente Arntsberg og stiller seg i kø for å gratulere Ulvan med nytt album og flott konsert.