i kveld kommer forestillinga “Bygd for fart” med showgruppa Kveli Rånes Bremseth til Frøya Kulturhus. Her loves både gapskratt og ettertanke, basert på et ellevilt persongalleri og egenskrevet musikk.

SE SMAKEBITER FRA FORESTILLINGA I VIDEO-FELTET

- I tillegg får publikum kjente låter som inviterer til allsang i salen. Dette er vår første gang på Frøya og vi gleder oss veldig, sier Arnt Egil Rånes til Hitra-Frøya. Med seg har musikeren humoristene Harald Morten Bremseth og Sigmund Kveli.

Lokalavisa deler ut gratisbilletter - send oss din vits

VIL DU HA BILLETTER? Lokalavisa Hitra-Frøya har billetter til forestillinga som vi gir bort. Vi trekker ut blant de som sender oss en vits. Kort eller lang, fin eller på kanten? Du avgjør, men vitsen må tåle å bli publisert :-)

Send kodeord HF VITS og vitsen til nummer 2399 i løpet av dagen (fredag 14. november)

"Bygd for fart" er oppfølgeren til suksessforestillinga “Det du ikke visste om trønderrocken” med Kveli Rånes Bremseth der publikum, parallellt med fakta fra den virkelige trønder- rockhistorien, fikk historien om den mislykkede trønderrockeren Leif Ove Brein. “Bygd for fart” tar publikum med ut i verden for å finne spor etter Leif Ove. De sporene er til dels både oppsiktsvekkende og imponerende, lover showgruppa.

Hyller drømmer og ambisjoner

- Vi hyller alle dem som har drømmer og ambisjoner, og som tør å satse. Det er bedre å ha prøvd og mislykkes, enn aldri å ha prøvd. Norge er ei lita bygd i den store verden, ei bygd der innbyggerne kanskje er litt lite villige til å dele godene med sine naboer. Kanskje vil mange i salen kjenne igjen brødrene Lein i Leingrenda, som lever etter mottoet “Den største glede du kan ha, er at naboen ikke gjør det så bra”. Andre gjenkjenner kanskje den ambisiøse og selvsikre Jostein Brein, som skal kjøpe seg verdenskart på nærbutikken og erobre verden, bare han får start på mopeden, sier Arnt Egil Rånes