Under sommerens turné har Åge valgt å spille låta ”Tenk om” sammen med en lokal artist fra plassene han har konsert. Tor Evensen fra managementet forteller at dette har blitt veldig populært, og han håper det samme blir tilfellet på Hitra. På lørdag står Åge og Sambandet foran minst to tusen øyværinger, og da får Sara Brasøy Fjeldvær(17) bli med på en duett.

Tips fra lokale folk

- Vi valgte Sara til konserten etter tips fra lokale folk. Også kjenner vi jo til den musikalske familien Fjeldvær fra før, forteller Evensen.

Han er helt trygg på at dette blir bra. Lørdag blir det et par gjennomkjøringer sammen med Åge før Sara er klar for konsert.

Den unge sangeren er godt kjent i øyregionen for sin stor stemme. Da Sara fikk beskjed om at Åge ville ha henne med på scenen ble hun overrasket.

- Og så ble jeg veldig glad. Det er veldig spesielt siden jeg har et så nært forhold til Åge og konserten på Knarren. Den konserten har jeg vært på i sju år, så det blir spennende å stå på scenen selv, forteller Sara.

Sommerens høydepunkt

Etter sju år som publikummer skal hun innta scenen sammen med Åge.

- Konserten på Knarren er sommerens høydepunkt. Da kommer alle hyttefolkene, det er masse kos og aller setter av akkurat denne helga for å se konserten.

Allerede som 17-åring er Sara en erfaren sceneartist, og hun sier at det er alltid like gøy på scenen. Å dele scene med Åge synes hun er ikke skummelt.

- Jeg er vant til å synge mine egne sanger, så det blir jo litt spennende å øve inn en annen låt. Så lenge man er trygg på det man gjør er det bare gøy, sier Sara.

Les mer om Sara Brasøy Fjeldvær i Hitra-Frøyas sommerprat i fredagens papiravis.