Daglig leder Håvard Dyrø i Frøya Kultur- og Kompetansesenter avslører nå litt av høstens program i det splitter nye Frøya kultur- og kompetansesenter. Det begynner med konsert med Sie Gubba (og lokale Wanted som oppvarmingsband), før det går slag i slag utover høsten i vår nye storstue.

- Bookingkomiteen har på oppdrag fra kultursjefen fått satt det meste av høsten. Oppdraget var konkret: "Fyll kulturhuset med bredt innhold som appellerer til alle aldersgrupper", forteller Dyrø.

Første kveld i Frøyas nye storstue Frøya videregående sine avgangselever fikk en litt spennende avslutningsseremoni. I kveld ble det første vitnemålet utdelt i det nye kultur- og kompetansesenteret. Fra humor, kor og teater til Prøysen og coutryrock og klassisk

- Av arrangementer kan jeg nevne bl.a. Prøysen forestilling med Nord Trøndelag Teater, humoraften med Kveli Rånes og Bremseth, Frøya Teaterlag,Trondheimsolistene, Sør Trøndelag Orkesterforening, korkonsert med Havdur, Frøya Band Reunion, Johndoe, Sie Gubba, Jonas Fjeld m/band, Therese Ulvan m/band samt et forrykende magikershow for barn. Mye å se frem til her med andre ord, og dette er bare noe av det som skjer fra scenen i storsalen nå i høst, forteller den relativt nytilsatte sjefen for kulturhuset.

Sie Gubba og Wanted

30.august starter det med konsert med det populære bandet Sie Gubba i storsalen på kulturhuset. Bandet entrer scenen utpå kvelden, men først etter at Frøyabandet Wanted har varmet opp publikum en times tid. Sie Gubba er klare for plateutgivelsen "Veien vi skal gå" og omfattende turne over hele landet. Countryrockerne hadde i 2011 stor suksess med plata "Alt du vil ha", og har siden også scoret høyt i den nasjonale Melodi Grand Prix. Sie Gubba har også tidligere vært på Frøya, da under Frøyafestivalen for noen få år tilbake.