- Dette var bittert, kommenterer Stig Halvorsen i Frøya FK.

Frøya leda 0-2 til pause og styrte kampen til det rakna for bortelaget i kampens siste spilleminutter.

Frøyalaget reiste til Røros med kun en innbytter i dag på grunn av skader og sykdom, men kunne bytte underveis i kampen. Frøya FK kom fra en solid 4-1 seier borte mot Gimse forrige helg. De lyktes ikke like godt på Øra Stadion mot Røros i dag.

Leda nesten helt fram

Etter 23 minutter sørger Tore Furberg for mål til Frøya, og  under minuttet etter setter Robin Norheim inn 0-2 til Frøya et resultat som står seg til pause.

Etter pause reduserer Røros til 1-2. Jøran Adolfsen setter 1 - 3 ledelsen 15 minutter før kampslutt, og Frøya føler seg kanskje sikre på seier, men det hjelper lite når Røros klarer å få inn tre kjappe mål de siste ti minutter av kampen.

- Det handler om å være til stede helt til dommeren blåser i fløyta. Dette er bittert, sier Stig Halvorsen.

Førstkommende fredag venter serieleder Kvik på Nabeita.

Frøya lå foran helgas kamper på andre plass på tabellen. På grunn av omlegginger i seriesystemet er det ingen lag som rykker opp i år. Derimot er det bare fire lag som berger plassen i fjerde divisjon, resten rykker ned til femte.