Aksjeselskapet Landstrykeren er registrert i Brønnøysundregistrene. Selskapet har forretningsadresse Melandsjø og er registrert innenfor drift av restauranter og kafeer.

Tidligere har navnet Traktørstedet Landstrykeren vært navnet på restauranten ved Hopsjøbrygga. Som tidligere omtalt ble det i november åpnet konkurs i Handelshuset Parelius AS etter oppbudsbegjæring fra styret. Handelshuset Parelius AS drev da restaurant på Handelsstedet Hopsjø. Nye drivere, det såkalte bygdealternativet med lokale andelshavere, har overtatt driften av det ærverdige handelsstedet.

Ifølge purehelp.no skal Landstrykeren AS drive serveringsvirksomhet, krambuhandel, overnatting og kulturaktiviteter.

- Foruten direkte medvirkning i slik aktivitet på Hopsjø kan Landstrykeren AS delta i og samarbeide om tiltak for videre utvikling av Handelsstedet Hopsjø. Selskapet kan også delta i andre selskaper med tilsvarende aktivitet/formål gjennom aksjetegning eller på annen måte, står det oppført.

Camilla Valum Skjærbusdal er daglig leder og styreleder er Vegard Wollan. Styremedlemmer i selskapet er Ivar Kåre Grong Nesset og Kristine Endestad Jenssen.