Bildet er hentet fra 70-årsjubileet til Coop Hamarvik i fjor høst. Lene og Kristian Skarsvåg (t.v) Eilif Stordal, Ane-Gerd Midtbø Reppe (helt til høyre) og Anders Espnes (sittende) var innom for å spise kake og handle.
(Foto: Cecilia Brurok)

Bildet er hentet fra 70-årsjubileet til Coop Hamarvik i fjor høst. Lene og Kristian Skarsvåg (t.v) Eilif Stordal, Ane-Gerd Midtbø Reppe (helt til høyre) og Anders Espnes (sittende) var innom for å spise kake og handle. Foto: Cecilia Brurok

Coop-en leverer en million bedre enn budsjettert

Medlemstallet i Coop Hamarvik SA økte med 109 medlemmer til 1.835 gjennom 2016. Det viser en oversikt kooperativet har sendt ut.

Som lokalavisa fortalte tidligere i år basert på foreløpig innsikt i 2016-omsetningen, har avdelingene på Frøya vokst veldig gjennom de senere årene. Coop Hamarvik SA sin totalomsetning for 2016 ble på 79,5 millioner kroner.

- Siden år 2000 er omsetningen mer enn fordoblet, forteller daglig leder Audun Klev gjennom en pressemelding.

 

- Det er tatt betydelige markedsandeler i 2016.  Dagligvarer økte med 3,3% mens ByggMix og Elektro hadde økning med henholdsvis 12,6% og 14,8%, legger han til.

Ifølge meldinga ble resultat før skatt og kjøpeutbytte på cirka 2,5 millioner kroner, noe som utgjør 3,2% av omsetningen.

- Resultatet er over 1 mill bedre enn budsjettert, og er i sin helhet driftsbasert. Stor omsetningsøkning og god kostnadskontroll er grunnlaget for resultatøkningen, forklarer Klev.

Egenkapitalen er nå kommet opp i 12,9 millioner kroner eller 42 prosent.

Mener skjenke- rapporter er oppkonstruerte

- Vi har helt mistet tilliten, sier Coop-sjef Audun Klev og reagerer sterkt på at kommunen har fornyet avtalen med kontrollselskapet.

 

Mer å lese på Hitra-Frøya:
Nytt fra HF+:
Leses nå:
comments powered by Disqus

Ligger nå bare to poeng bak serielederen

Sandstad/Hitra2 påførte Freidig årets første tap.

Har håp om medaljer i kofferten

En tropp på over 80 idrettsutøvere fra Hitra er klare til å innta Gotland under Island Games.

- Vi er spente på å måle oss mot utøvere i verdenstoppen!

Frode Larsen har stor tro på frøyværingenes muligheter til å hevde seg under den ukelange idrettsfesten.