Mandag avsluttet Hitra FK G-14 sesongen med den årlige kampen mot foreldrene. Kampen ble spilt i flomlys på Hitra Idrettspark og Gutter 14 var meget motiverte for å revansjere fjorårets 4-8 tap mot foreldrene.

Old Stars, som foreldrene kaller seg, stilte mannsterke og hadde ikke tenkt å gi seg uten kamp.

Gutter 14 kom best i gang, men Old stars var god organisert bakover og klarte å holde unna åpningspresset fra ungguttene.  Etter 15 minutter viste Old Stars at de hadde spilt fotball tidligere, og et nydelig angrep ble avsluttet med at Torgeir Sandø kom alene med keeper og satte den sikkert i mål.

Gutter 14 fortsatte å føre kampen og spilte seg frem til flere gode sjanser. Etter 27 minutter lurte Ola Arntsen offsidefellen til Old Stars, kom seg rundt på kanten, rundet en utrusende keeper og spilte Noah Vigdal fri foran mål. Sistnevnte satte ballen sikkert i mål og omgangen ebbet ut med stillingen 1-1.

Fikk kjørt seg

Kampen ble spilt på 9-er bane og Old Stars som stilte uten reserver fikk merke kjøret utover i andre omgangen.

Løpene ble tyngre og laget ble presset stadig lavere, samtidig som G14 rullerte på laget og kunne sende innpå spillere med friske bein.

Men presset til G14 fører ikke til annet resultat enn to annullerte mål pga. offside. Plutselig ramler ballen ned foran Frode Arntsen like utenfor 16 meteren, han lar seg ikke be to ganger og sender ei vei en kanon som smeller inn i nettmaskene, og dermed 2-1 til Old Stars.

De yngste guttene gir ikke opp, og det er ikke ufortjent når Steffen Refsnes river seg løs fra backen sin og setter ballen i mål etter en retur fra keeper. 2-2 og fortsatt 5 minutter igjen på klokka.

Old Stars ligger stødig i forsvar og kampen ebber ut med dette resultatet, og Old Stars kan strekke armene i været å juble for ett poeng.