Nødetatene stilte også i år opp med egne farkoster under det populære Ta Sjansen i Tungvågvatnet. Etterpå har politiet fulgt opp med herlige stikk stikk til sine blålys-konkurrenter,

- Da er "ta sjansen" overstått. Ble merkelig nok ingen premie på politiet i år. Imidlertid gratulerer vi ambulansetjenesten med "FIASKO"prisen! Den var ærlig fortjent! skriver politietaten i etterkant og legger til et smiletegn.

- Vi gratulerer også brann og redningsetaten med 1 premie i klassen "båt med mekanisk innretning" Her var det knallhard konkurranse da det var hele 1 - en- deltaker, nemlig brann og redningsetaten. Det skal også nevnes at brann og redning vant premien for beste "kreative båt". De benyttet i denne forbindelse både knallskudd og pyroteknisk vare noe som medførte at det begynte å brenne i båten! Brannvesenet var der etter forholdsvis kort tid og fikk etter en stund slukket brannen. Politiet vurdere å opprette sak på forholdet for uaktsom bruk av ild. Som kjent er det ikke lov å tenne bål mellom 15. april og 15. september.