Gir seg selv tre år på å bygge opp reiselivsproduktet

Haltenstiftelsen satser friskt

I sommer kommer Stiftelsen Halten Nekolai Dahls Minde til å lyse ut en stilling som daglig leder. For første gang dreier det seg om full stilling, og stiftelsen gir seg selv tre år på å bygge opp et variert reiselivsprodukt som skal bli selvfinansierende gjennom driftsinntekter.

- Vi har solid og godt økonomisk fundament, og lanserer i disse dager en utviklingsplan for eiere og samarbeidspartnere som skal danne grunnlag for ny satsing på Halten som reisemål, sa styreleder Stig Klomsten til lokalavisa Hitra-Frøya i et intervju gjort rett før sommerferien.

– Vi ser for oss et nært samarbeid med blant andre Frøya Videregående, og ønsker å trekke veksler på det kreative miljøet som allerede finnes der.  idere søker vi nærmere samarbeid med en portefølje av underleverandører for salg av spesialsydde opplevelsespakker med variert innhold, forteller en optimistisk styreleder. 

Klomsten snakker entusiastisk om mulighetene som finnes, og trekker fram områdets vern og Ramsar-status som en stor fordel i stedet for en hemsko. 

- Rundt oss i Norge og Europa finnes det massevis av mennesker med god råd som vil oppleve noe mer enn charterturer til syden, og det er dette markedet vi ønsker å nå gjennom markedsføring i eksisterende destinasjonsselskaper, sier han. 

Så gjenstår det å se om stiftelsen lykkes med satsingen, men at Halten går tre spennende år i møte er hevet over tvil.

Mer å lese på Hitra-Frøya:
Nytt fra HF+:
Leses nå:
Flere nyheter

Kjølsø skal slå Petter Northugs lag

Hitra friidrettsklubb har i et samarbeid med Lerøy Midt hentet noen av de beste løperne i landet til St. Olavsloppet.

comments powered by Disqus

Krass kritikk av kommunens byggesaksbehandling

- Det handler ikke om hvem som roper høyest, eller har mest penger, mente Miriam Baglund(MDG). Mens Dag Willmann(H) var kritisk til rådmannen.

Hitra-talent fikk trene med Hegerbergsøstrene

Morgendagens fotballhelter samlet i Stavanger

Adrian fant gevinst-egget

Mange barn kastet seg inn i kampen om et gult "rogn-egg" under Ta sjansen lørdag. Adrian fra Flatval ble den heldige vinneren.