Den kommunale badeplassen Terningssand på Sandstad har i flere år vært i forfall. Men det var helt til brødrene Morten og Oddmund Seehus tok kontakt med kommunen.

- Vi har fisket i Terningsvatnet helt siden vi var unge og har et spesielt forhold til området. Mens vi har vært her har vi lagt merke til at badeplassen har forfalt mer og mer, og at ingen tok ansvar for vedlikeholdet. Derfor har vi i mnage år plukket søppel og ryddet opp her, forteller Oddmund Seehus.

Nå er brødrene pensjonister, og med bedre tid til rådighet tok de affære for å få ordentlig skikk på den offentlige badeplassen.

- Vi tok kontakt med kommunen, som bevilget penger til å sette i stand området. Arbeidet startet i fjor høst, og med hjelp fra kommunen har vi lagt ny vei, satt opp nye benker, bålplass og toalett. Nå har det blitt kjempefint for familier med unger, forklarer Morten.

Og for de som ikke er så lett til beins, har brødrene sørget for at eldre og handicappede kan fiske seg en steikaure eller tre.

- Vi har ordnet rampe for rullestolbrukere ved en fin fiskeplass. Det har vi tatt mange aurer, sier Oddmund entusiastisk.