- Jeg er så letta at jegnesten går på sida av meg sjøl jeg nå, sier en enormt fornøyd Tommy Rodahl tillokalavisa etter salget av Sauøya nå er i boks. Den totale kjøpesummen ble tilslutt 2,5 millioner kroner.

Rodahl har tidligere meddelt at et Oslo-par har vært på stedet for å besiktige eiendommen, men hvem som er kjøper vil ikke Rodahl gå ut medennå.

- Kjøper ønsker å være anonyminntil videre og det respekterer jeg fullt og helt ut, sier Rodahl.

Bortsett fra bruer og kai somFrøya kommune har overtatt ansvaret for, følger både hus og brygge,holmer og skjær med den store eiendommen.

- Siden jeg til slutt innsåat jeg ikke greide å ivareta eiendommen selv, har jeg gått med en enormt dårligsamvittighet. Og når nå det hele er solgt til noen som ønsker å ivareta altsammen, er det en utrolig lettelse jeg sitter igjen med.

Hva Rodahl skal bruke pengenepå, er i følge ham selv ingen overraskelse.

– Jeg skal fylle dem i etutrolig stort gap som heter gjeld, for eiendommenute på Utttian (setter opp  ny bolig etter Farmen-seieren, red.anm.) har ikke vært gratis akkurat. Men jeg er utrolig lettet over atSauøya nå er solgt, og at jeg endelig kan få god samvittighet igjen,oppsummerer en hoppende glad Tommy Rodahl.