Brannvesenet fikk klokken 00:40 natt til søndag melding om at en bil stod i brann på Slettaskogen på Frøya. Politi og brannvesen rykket raskt ut, og brannvesenets første bil fikk raskt kontroll over brannen.

- Dette er et bilvrak som har stått her hensatt over lengre tid, og det er ingen personer skadd, sier skadestedsleder Johan Pettersen.

Hvordan brannen startet har ikke skadestedsleder noen opplysninger om, men han presiserer at dette er en bil som har stått på stedet over lengre tid og sansynligvis også er tom for strøm.

Brannbilen i berget

På vei ut til bilbrannen gikk det imidlertid ikke så bra for brannvesenets andre utrykningskjøretøy. Brannbilen kom ut av veien og kjørte inn i berget om lag en kilometer før brannstedet. En av brannmannskapet er nå fraktet til legevakt etter krasjen.

- Den ene av brannbilene som skulle rykke ut til bilbrannen kjørte i berget og sjåføren av brannbilen klager over smerter i benet. Ambuanse er nå på stedet og den skadde vil bli tatt med til legesjekk. Dette melder operasjonsleder i politiet Leif Berglund.

Brannen slukket

Da lokalavisa ankom stedet, var brannen  slukket og brannvesenet drev på med nedkjøling av kjøretøyet.

- Politiet vil komme og foreta undersøkelse av bilvraket etter at vi har fått kjølt det ned. Etterpå vil vraket bli fraktet bort, sier skadestedsleder Johan Pettersen.