Torsdag ble det kjent at fylkesrådmannen hadde prioritert gang- og sykkelvei ved Flatval og strekningen Melkstaden og Hammarvika.

Men gang- og sykkelveien fra Nesset til Hellesvikan, som hadde likestilt prioritert med Flatval på kommunens prioriteringsliste, får ingen penger i denne omgang. Det opprører beboerne på Nesset.

- Kan skje noe forferdelig

- Gang- og sykkelveien sto høyt på prioriteringslista, og  grunnarbeidet var allerede gjort. Derfor henger det ikke på greip at Flatval  og Melkstaden blir prioritert før Nesset. Flatval kom inn på lista etter oss, og Melkstaden er en øde strekning der det av og til sykler en kaill, mens på Nesset er det en stor barnehage, der ungene må gå over eller langs en vei med mye tungtrafikk nesten uansett hvor de skal bevege seg. Det skal veldig lite til før det skjer noe forferdelig, sier Kvernø, som i fjor aksjonerte for gangvei sammen med barnehagen.

- Like mye verdt

- Våre liv er like mye verdt som livene på Flatval. Vi er mektig skuffet etter å ha aksjonert i over tjue år. Hvorfor i all verdens rike kunne de ikke ha gjort seg ferdig her først. Nå vet vi ikke hva vi skal gjøre, sier en oppgitt Kvernø.