1. november skal Kjersti Myhre ta over som ny økonomisjef i Frøya kommune etter tidligere økonomi/kommunesjef Sten Kristian Røvik. De siste årene har hun hatt kjæreste på Frøya, og nå flytter hun fra Hedmark til Sør-Trøndelag for å stifte bo, og begynne i ny jobb som økonomisjef i Frøya kommune.

- Jeg gleder meg til oppstart og til å kunne samarbeide med de andre i Frøya kommune, sier Myhre til lokalavisa Hitra-Frøya.

- Viktig med samarbeid

Som utdannet revisor, og bred næringslivserfaring gjennom 25 år, har Myhre mye erfaring hun kan bruke. Hun kommer fra en stilling som daglig leder i Solør Næringshage.

- Alt henger sammen. Både de forskjellige etatene i kommunen og næringslivet som vi skal samarbeide med må spille på lag. Derfor tror jeg at min styrke er å ha bakgrunn i flere sektorer. Det å jobbe i team er viktig for meg. Alle har ulike ressurser og kunnskaper, og ved å ha et godt team/lag å samarbeide med, kan vi få til mye. Jeg stortrives med  å jobbe sammen med andre, og har alltid vært en sosial og utadvendt leder, sier den nye øyværingen.

Besøk i september

I september skal hun besøke kommunen for å bli bedre kjent med sine nye arbeidskollegaer. Det ser hun fram til. Oppstarten i jobben skjer i november.

- For neste års budsjett henviser jeg til rådmannen, da budsjettet vil være klart når jeg starter opp i november, sier hun.