Nylig arrangerte Hitra vektløfterklubb klubbstevne på Sandstad. 11 løftere i alderen 13-19 år deltok. Det ble tatt mange personlige rekorder på dette stevnet.

Under premieutdelingen som foregikk under det sosiale samværet etter stevnet ble stevnets tre beste på poeng ble ekstra hedret.

3. plassen gikk til Kim Aleksander Kværnø med 240,38 poeng. Andreplassen gikk til Runar Klungervik med 277,07 poeng, like bak Ole Magnus Strand med 282,29 poeng som holdt til 1.plass totalt sett.

I 62 kg klassen for ungdom var det 3 deltakere, fra venstre Runar Scheie, Kim Aleksander Kværnø og Eddy Knutshaug . Klassen ble vunnet av Kim Aleksander Kværnø

NM-medaljører

Det ble også etter stevnet delt ut personlige premier til de som har tatt individuell gullmedalje i norgesmesterskap i løpet av våren. Gullmedaljørene er Ole Magnus Strand, Runar Klungervik og Eddy Knutshaug

Lagserien

2. serie-omgang i den landsomfattende lagserien er akkurat avsluttet. Hitra Vektløfterklubb har flere gode plasseringer etter 2. serieomgang.

Klubbstevnet ble avsluttet med sosialt samvær. Her er alle veldig opptatt med en quis.

I serien for ungdom menn ligger Hitra VK på 1.plass med ett lag og på 3.plass med det andre laget.

I juniorserien menn har klubben en god 3. plass. Også i ungdomserien for kvinner ligger klubben på 3. plass.

I juniorserien for kvinner er Hitra VK med på et sammensatt kretslag, som også har en 3. plass.

I serien for senior menn er det flere divisjoner. etter et opprykk fra 2. divisjon i fjor leder Hitra nå 1.divisjon (nivå 2).

- Vi sier oss veldig fornøyd med disse resultatene. Det lover også foreløpig godt i forhold til Norgesmesterskap for lag som arrangeres etter at alle fire serieomgangene er ferdig, sier John Birger Brevik i Hitra Vektløfterklubb.

Mesterskapets 3 beste ble Ole Magnus Strand (ikke tilstede da bildet ble tatt) Runar Klungervik og Kim Aleksander Kværnø