Opel-bilforhandleren O.M. Grefstad på Løkken Verk startet nylig opp med faste besøksdager hos Frøya Auto på Hamarvik.

- Øyregionen er et område vi ønsker å satse mer på, forteller deres faste øy-representant Rolf Inge Furuhaug.

Han legger til at O.M. Grefstad alltid har regnet Hitra og Frøya som en del av sitt distrikt og at de tidligere har diskutert hvorvidt de skulle gjøre noe mer aktivt ute på øyene.

- Da Thomas Vatn i Frøya Auto tok kontakt, tenkte O.M. Grefstad nå slår vi til. Jeg blir dermed å treffe fast ved Frøya Auto hver onsdag framover, smiler Rolf.

Solgte hundre biler sist

Rolf er forøvrig godt kjent med øyregionen fra før av.

- Jeg har kjørt veistrekket ut til dere siden 2010. Tidligere jobbet jeg hos Svinsaas og da var jeg fast på Frøya hver onsdag i fire og et halvt år. Så har jeg hatt halvannet år med avbrekk etter at jeg ble pensjonist.

Da Rolf fikk ny forespørselen om han kunne tenkt seg å ta turen ut til Frøya hver onsdag igjen, takket han ja.

- Jeg treffer jo så mange trivelig øyværinger.

Sist Rolf var bilselger i øyregionen solgte han like godt over hundre biler.

- Vi har mange kunder i øyregionen. Gamle kunder har vært innom etter at jeg startet opp igjen forrige onsdag og jeg har allerede hatt et par kunder innom i dag, så dette lover godt. Jeg har solgt to biler og fått forespørsel på fire til, det må sies å være bra på to dager det.

Furuhaug sier kundene hans setter stor pris på at de ved å kjøpe Opel ikke trenger å måtte dra inn til Trondheim eller Orkanger hvis de trenger service på bilen siden denne kan utføre hos Frøya Auto.

Prøvekjøring

Rolf blir å tilby øyværingene prøvekjøring av ulike bilmodeller. Fra den mindre bilen Opel Corsa, til Opel Astra og bilen de selger mest av for tiden; den lille SUV-en Opel Mocca.

- Vi vet også at det er stor næringsakivitet på Frøya og Hitra, bedriftsmarkedet er helt klart et marked for oss siden vi kan tilby ulike typer varebiler.

I tillegg har de en spennende nyhet på trappene i el-bilen Ampera-e.

Selv om Rolf blir fast på Frøya onsdager, kan det hende dagen ikke passer alle.

- Jeg har også mulighet til å komme utover andre dager og jeg kan ta turen ut i distriktet. Det er bare å ta kontakt med meg så avtaler vi nærmere. Jeg ønsker nye og gamle kunder velkommen innom for en bilprat.

980 12 034 cecilia@hitra-froya.no