4. divisjon herrer fotball

Meldal - Hitra: 0-1

Sindre Kvakland scoret kampens eneste mål og sikret seier 1-0 for Hitra FK borte mot serieleder Meldal. To drama på straffespark endret ikke på dette.

Hitra startet godt i den vanskelige bortekampen, og fikk inn ledermålet godt ut i førsteomgangen. Vertene presset på for utligning før pause, men klarte ikke det. Derimot var håpet tent hos hjemmepublikummet da Meldal fikk straffespark i 2.omgang. Men Hitra-keeper Roland Repisky reddet.

Utover i andre omgangen satte Meldal opp tempoet, og Hitra måtte kjempe for å holde utligningen unna. Det ble derfor en spennende innspurt. På overtid var det klart for ny straffe, denne gang for Hitra. Og igjen klarte keeper å hindre mål. Dermed endte kampen 0-1.

Flere detaljer: Les alle detaljene fra kampens live-oppdatering her

Hitra stilte med dette laget: Roland Repisky, Emil Melting, Roar Strand Hansen, Eirik Athammer, Fredrik Reksen, Robert Kluciar, Slavomir Molnar, Sindre Grindskar, Simen Eide, Sindre Kvakland, Matus Pekar. Benken; Steffen Bremvåg, Knut Are Elvemo, Eirik Jørgensen, Ole Eide.