Håndball 3. divisjon herrer

Frøyahallen

Frøya IL - Ørsta: 28-23

Håndballherrene til Frøya IL spilte sin første hjemmekamp søndag.

Herrelaget sto klare til å ta imot Ørsta. Trener Roger Tvervåg hadde sagt til guttene at de skulle gå ut og gi 100%. Frøya starter kampen med et nydelig mål. Marius Næss på høyrevingen går mot mål, men sentrer ballen rett over målfeltet der Marcus Nøstan står klar og setter ballen i mål, til stor jubel fra publikum.

- Jeg tror vi sjokkerte Ørsta litt da vi kom på banen i førsteomgangen, sier Tvervåg.

Frøya dominerer kampen helt fra første minutt og Ørsta klarer egentlig aldri å komme inn i spillet. Guttene går til pause med stillingen 16-8.

Keeperen scoret

I andre omgang får Ørsta det første målet og spiller bedre enn i første omgang. De kom stadig nærmere Frøyas forsprang.

- Ørsta fikk følelsen av at de tok igjen Frøya og spilte godt, sier trener Roger Tvervåg.

Men Frøya spilte bedre. I midten av andre omgang hadde Frøya kommet tilbake i formen og stillingen var 23-16. Hans Petter Sandvik scoret på flere straffekast i løpet av kampen. Kampen fikk en overraskende avslutning da Ørsta sin keeper kastet ballen over banen og scoret to sekunder før slutt.

Godt fornøyd trener

- Jeg synes vi spilte veldig bra, og keeperen vår var fantastisk. Marcus Nøstan er banens beste spiller i denne kampen. Hvis vi fortsetter sånn, tror jeg vi kan kjempe helt i toppen, sier Tvervåg.

Sluttresultatet av kampen ble 28-23 til Frøya. Prestasjonen til laget er enestående siden halve laget bor i Trondheim, og de har fått trent relativt lite sammen. Tvervåg sier at de må trene spesielt på pasninger og samspill framover.