Johansen startet som fotballtrener i 1995 og representerer Nabeita IL. Det er likevel som anleggs- og prosjektleder han har satt sine største spor. På Flatøysand ble det parkering og bygging av klubbhus. Så ble det grusbane på Nabeita skole som ble Frøya idrettspark etter hvert.

- Med intens oppfølging og utrolig forhandlingsevne, har dugnadssjefen bidratt til at anlegget er priset til rundt 6 millioner. Finansiert med lån på 130 000, forteller leder i Frøya idrettsråd Oddgeir Storø.

Johnsen var dessverre ikke til stede for å motta prisen.

Bekledd alle roller

Eli Kristin og Ingrid har gjennom mange år hatt stor betydning for håndballen på Frøya, og hedres for det arbeidet de gjør og har gjort.

- Det er to av ildsjelene i Frøya-håndballen som har drevet håndballen til det det har blitt og de er bærebjelken, forteller Line Strømøy.

De er til inspirasjon både for trenere, foreldre, frivillige og spillere. De har et brennende engasjement. Det er leder i håndballgruppa, Eskil Bekken, som tar imot prisen på vegne av Eli og Ingrid.

- Eli og Ingrid har vært med fra starten. De dekker alle roller. De er styrerepresentanter, de representerer Frøya IL i regionen, de er hallansvarlig, de er kioskansvarlig, de er komite, de er dugnadsansvarlig. Det er ikke en rolle de ikke har bekledd, forteller Bekken.

Elin Kristin Fredagsvik (t.v.) og Ingrid Kristiansen ble vinnere av Frøyas ildsjelpris i 2016 i regi av Sør-Trøndelag idrettskrets. Ordfører Berit Flåmo gratulerer. De samme ble hedret under den lokale prisutdelinga lørdag kveld. Foto: Bjørn L. Rønningen

Også hedret på fylkesnivå

Frøya Idrettslags Ingrid Kristiansen og Eli Kristin Fredagsvik ble også på tampen av fjoråret ropt på scenen under Idrettens hederskveld i Sør-Trøndelag idrettskrets, da som vinnere av Frøyas ildsjel-pris. Utdeler og første gratulant var ordfører Berit Flåmo. Juryen uttalte følgende om prisvinnerne:

"Ingrid og Eli Kristin har gjennom mange år hatt en stor betydning for utviklinga av Frøya-håndballen. De hedres for det arbeidet som er gjort og fortsatt gjøres. De to ildsjelene her mye av æren for at Frøya IL Håndball er blitt en stor familie. De er en inspirasjon for både spillere, trenere og de andre frivillige. Brennende og lidenskapelig engasjement er varemerket."