Mats Arntzen header inn Frøyas vinnermål

Mats Arntzen header inn Frøyas vinnermål

Lokaloppgjør før seriestart

Jevnt da juniorene møttes til test

I kveld møttes G 19-lagene til Frøya og Hitra til treningskamp i Frøya storhall. Det er fortsatt lenge til seriestart, og selv om lokaloppgjørene alltid får fram litt ekstra vinnervilje, ble kampen først og fremst brukt som trening og en test. Det ble en meget jevnspilt kamp, og begge lag hadde perioder med godt spill. Det ble spilt 4 ganger 20 minutter, og etter de første to omgangene stod det likt 2-2. Mads Røvik hadde scoret begge målene til Hitra, mens Frøyas mål var scoret av Stian Kristiansen og Jørgen Guttelvik (en av to gutter fra Åfjord som har begynt videregående på Frøya, og blitt en del av juniorlaget).

Frøya hadde en større tropp å bytte fra, og kanskje var det dette som gjorde at de var det sterkeste laget mot slutten. Vinnermålet kom etter et nydelig angrep, som Mats Arntzen avsluttet med å heade ballen i mål.

Mer å lese på Hitra-Frøya:
Nytt fra HF+:
Leses nå:
comments powered by Disqus

Krass kritikk av kommunens byggesaksbehandling

- Det handler ikke om hvem som roper høyest, eller har mest penger, mente Miriam Baglund(MDG). Mens Dag Willmann(H) var kritisk til rådmannen.

Hitra-talent fikk trene med Hegerbergsøstrene

Morgendagens fotballhelter samlet i Stavanger

Adrian fant gevinst-egget

Mange barn kastet seg inn i kampen om et gult "rogn-egg" under Ta sjansen lørdag. Adrian fra Flatval ble den heldige vinneren.