Mats Arntzen header inn Frøyas vinnermål

Mats Arntzen header inn Frøyas vinnermål

Lokaloppgjør før seriestart

Jevnt da juniorene møttes til test

I kveld møttes G 19-lagene til Frøya og Hitra til treningskamp i Frøya storhall. Det er fortsatt lenge til seriestart, og selv om lokaloppgjørene alltid får fram litt ekstra vinnervilje, ble kampen først og fremst brukt som trening og en test. Det ble en meget jevnspilt kamp, og begge lag hadde perioder med godt spill. Det ble spilt 4 ganger 20 minutter, og etter de første to omgangene stod det likt 2-2. Mads Røvik hadde scoret begge målene til Hitra, mens Frøyas mål var scoret av Stian Kristiansen og Jørgen Guttelvik (en av to gutter fra Åfjord som har begynt videregående på Frøya, og blitt en del av juniorlaget).

Frøya hadde en større tropp å bytte fra, og kanskje var det dette som gjorde at de var det sterkeste laget mot slutten. Vinnermålet kom etter et nydelig angrep, som Mats Arntzen avsluttet med å heade ballen i mål.

Mer å lese på Hitra-Frøya:
Nytt fra HF+:
Leses nå:
comments powered by Disqus

Det summer i mange ulike språk

Det er hentetid i Knarrlagsund Oppvekstsenter og ved inngangsdøra til barnehagen summer det i ulike språk.

21 nr.1 i Asia, og nå jobber han med Ricky Martin

Frøyværingen Ronny Svendsen gjør stor suksess på et musikkmarked vi nordmenn har lite kjennskap til.

Elevene øver for fullt til årets musikal

- En «homage» til det som har vært tidligere.