Søndag 26. oktober spiller Trondheims/Ørn cupfinale i J19-klassen mot Stabæk på Ranheim (DNB) Arena. Også NRK vier juniorcupfinalen stor oppmerksomhet og sender kampen direkte på TV. Fra klokka 13.45 søndag kan du følge Kristin Jørgensen i kamp om NM-tittel direkte på NRK1. Kommentatorer er Olav Traaen og Trondheims-Ørn-legenden Gøril Kringen.

Hjemmelaget, med Kristin Jørgensen i stallen, håper også mange øyværinger tar turen til stadion for å heie på Trondheims/Ørn.

- Laget består av spillere fra mange forskjellig klubber i Trondheim og Trøndelag – blant annet lynvingen Kristin Jørgensen fra Hitra - og vi håper å få fyllt tribunen med spillere fra disse klubbene, til en forhåpentligvis spennende og velspilt kamp, sier Svein Ramstad i Ranheim. Også Kristin sjøl håper på publikumsoppmøte hjemmefra.

– Jeg håper det kommer noen hitterværinger iallfall. Både slekt og venner tar turen til hjemmekampene våre innimellom, sier Jørgensen i et intervju med lokalavisa Hitra-Frøya. 19-åringen fra Hitra har akkurat avsluttet en morgenøkt hos Olympiatoppen i Granåsen når vi er på besøk. Kristin bedyrer at hun er i sin beste form når hun entrer DNB Arena søndag.

– Jeg har aldri møtt Stabæk i juniorkamp og vet veldig lite om dem. Men vi har slått ut både Klepp og Arna-Bjørnar, så da skal vi vel klare å hamle opp med Stabæk også, sier hun optimistisk.

I sommer ble Kristin Jørgensen flyttet opp i A-stallen til Trondheims-Ørn. Den treningsvillige 19-åringen har også fått sine sjanser blant lagets beste jenter.

– Jeg har fått noen kamper, og det har vært artig. For første gang spilte jeg fra start mot Grand Bodø, sier Kristin Jørgensen som også fikk 20 minutter som innbytter i siste toppseriekamp mot Vålerenga.

Så langt har målene latt vente på seg i seriekampene for A-laget, men Kristin har laget to mål i cupen for A-laget, som altså spiller cupfinale 22. november mot Lillestrøm på Telenor Arena.

Drømmer om to finaler - les portrettintervjuet med Kristin i fredagens utgave av Hitra-Frøya (papir og eavis)