"Selfiedronninga", "Lagets mest kresne og motebevisste", "svært livlig" og "fryktløs" er bare noen av ordene lagvenninnene i Byåsen bruker om Vera Bekken. På lagets hjemmesider har eliteserieklubben lagt ut spillerprofiler, basert på lagvenninnenes beskrivelser.

- Vera er ei svært livlig jente, og lattern sitter alltid løst når denne jenta er i nærheten. Ikke redd for å si det hun mener, og tenker ikke alltid før hun snakker, forteller lagvenninnene på byaasen.no.

Og fortsetter:

- Vera er Frøyas stolthet, hun flyttet hjemmefra som 15åring for å satse 100 prosent på håndball. Noe hun så langt har klart med stor suksess – hun er den første frøyværingen som spiller eliteserie. Dette er stort! Hun er fryktløs, og har en fantastisk skuddarm som er vanskelig å stoppe. Hun har et fantastisk håndledd, og en snert i skuddet som lurer enhver keeper i eliteserien, mener lagvenninnene.

Vera Bekken og Byåsen er nå klar for åttedelsfinalen i cupvinnercupen etter at laget slo spanske Mecalia Atletico Guardes over to kamper sist helg. Byåsen møter nå serbiske WHC Radnicki i neste runde.