Frøya Fotballklubbs Gutter 14-lag er på plass i Oslo og Ekebergsletta for verdens største fotballturnering, Norway Cup. Frøya spiller i pulje med Bønes, Malvik og Ski. Åpningskampen søndag var mot sistnevnte. Her holdt Frøya ifølge rapporten greit følge i første omgang, og hadde mye av spillet. Men uten å skape nok til å ta ledelsen.

Mats Greve Arntzen scoret Frøyas første mål og sørget med det for 1-2 ved pause. Deretter fikk Frøya det mye tøffere, og Ski satte inn fire mål til, slik at sluttresultatet ble 1-6.

Også i den andre kampen i pulja ble resultatet 1-6. Denne kampen ble vunnet av Bønes.

Mandag morgen skal lagene i aksjon igjen. Frøya møter da Bønes. Kampstart er kl. 09.

Norway Cup er en internasjonal fotballturnering i Oslo for ungdom mellom 10 og 19 år. Turneringen er blitt avholdt siden 1972, og regnes som en av verdens største fotballturneringer. Det skal i år avvikles rundt 4.200 kamper i løpet av den kommende uka.