En stor venne- og familieflokk fra Hitra var i kveld på plass på Tøyen i Oslo for å følge finalen i X Games Big Air.

Fanklubben til Torgeir Herje Bergrem teller rundt 20 personer, ni av dem fra Hitra, forteller Johanna Athammer til lokalavisa Hitra-Frøya. Selv om Torgeir, som var en av medaljefavorittene, mislyktes i finalen, var stemninga svært god.

Hitra snowboard og salmon association, fanklubben til Torgeir Bergrem, er på plass i X Games Oslo.

- Vi fikk snakka så vidt med Torgeir. Han er litt skuffa, spesielt ettersom han var så nære å sette førstehoppet. Men sånn er gamet! Å bli nummer fem ii X Games er utrolig bra! Hitra snowboard og salmon association er kjempeimponerte, sier Athammer.

Vi snakket også med Hitra-gjengen tidligere i ettermiddag. Hitra snowboard og salmon association står det på det store banneret fanklubben har med seg til kjempehoppet, som er hele 57 meter høyt. Her ble herrenes Big Air Ski-konkurranse avgjøres. Forventningene til Torgeir Herje Bergrem, som er halvt hitterværing, var store. Unggutten fikk flest poeng av samtlige utøvere under gårsdagens kvalifisering.

- Forventningene er medalje. Det er topp stemning og stinn brakke, fortalte Johanna Athammer i forkant av konkurransen.

Torgeir Herje Bergrem mislyktes i sitt første run i kveld. I andre run fikk han også dårlig utgang fra hoppet og fikk ikke til samme vanskelighetsgrad som han gjorde under gårsdagens kvalifisering.

Ifølge slektningene reiser Herje Bergrem søndag morgen videre til nye konkurranser i USA.