Håndball

Bringserien J16

Frøya/Hitra - Vestnes/ Varfjell 31-14.

Lørdagens første kamp ga stortap. Men trener Øystein Claussen er dessto mer storfornøyd etter kampen mot Vestnes/Varfjell lørdag ettermiddag.

- Etter at vi slapp inn de to første målene i første omgang spilte vi helt fantastisk, det er det beste vi har gjort, sier Claussen.

Vestnes/Varfjell har større og tregere spillere enn Frøya/Hitra noe jentene utnyttet til det fulle. Angrepsspillet som fungerte dårlig i kampen mot Fjellhammer var atskillig bedre denne kampen. Jentene kom seg inn på seksmeteren og satte ballen i nettet.

- Da vi gikk til pause med stillingen 14-5 visste vi at vi hadde vunnet kampen, forteller Claussen.

Tre tøffe kamper venter

Claussen er fornøyd med alt i den første runden i Bringserien, bortsett fra et dårlig etablert angrep i den første kampen. Neste runde i Bringserien spilles om to uker når Frøya møter Byåsen, Nærbø og Åsane i Munkvollhallen.

- Det blir tre tøffe kamper der alt kan skje, men vi spilte veldig godt mot Byåsen sist, sier Claussen.

Frøya/Hitra vant kampen mot Vestnes/ Varfjell med 17 mål og sluttresultatet ble 31-14. Sist de møtte samme lag i serien slo de dem med bare to mål. Banens beste spiller ble Sara Hammerhaug Selvåg.