I dag skulle Vilde fylt 22 år. På fødselsdagen overfører familien penger fra Vildes Minnekonto til Kreftforeningen

Etter at Vilde Wedø Jektvik døde av kreft i 2015 ble det opprettet en minnekonto i hennes navn. I dag, mandag skulle Vilde fylt 22 år. Familien hennes overfører da en ny sum til Kreftforeningen. Bak f.v.: Kolbjørn Jektvik med hunden Happy i bånd, Andrea Wedø Jektvik og Richard Hammervold. Foran f.v.: Ellen Wedø Jektvik med Vilma Jektvik-Hammervold. Mari Wedø Jektvik med Isak Jektvik-Hammervold.  Foto: Cecilia Brurok

New Articles

Vilde Wedø Jektviks mestringsstrategi etter at hun fikk kreftdiagnosen var å fylle dagene med positive opplevelser. Etter at Vilde døde i april 2015 ble det opprettet en minnekonto i hennes navn. Den har gitt mange unge kreftrammede over hele landet muligheten til å realisere sine gleder i hverdagen. Minnekontoen passerer i disse dager over en halv million kroner.