Knusing av pepperkakehuset og nissebesøk var blant høydepunktene

New Articles

Tradisjonen tro var det juletrefest på Stølan fjerde juledag, hvor godt over 60 små og store møtte opp.

Også i år var det Johan og Jorun Foss som innledet juletrefesten på Stølan, med julefortellig og tenning av lys.

Så ble det allsang og et flott musikalsk innslag av Edel Marie Reppe og Rebecca Reppe, før det ble mer sang og gang rundt juletreet. Deretter fikk de mange besøkende forsyne seg av en fristende og storslagen buffet, og nykokt kakao og kaffe.


Åresalget gikk strykende, og fine gevinster fikk nye eiere, før barna stilte seg i kø for å knuse pepperkakehuset de pyntet på juletretenningen noen uker tidligere. Etter det var det på tide med nye runder rundt juletreet, hvor de avsluttet med "På låven sitter nissen". Og selvfølgelig dukket nissen opp, og delte ut godteposer til alle de frammøtte