- Antagligvis det første på Frøya i år

Sigrun Sumstad Sørdal 

New Articles

De tradisjonsrike loppemarkedene har det ikke vært så mange av i år, koronapandemien satte en stopper også for mye aktivitet i lag og foreninger. Men nå er det klart igjen; Klubben grendalag arrangerer loppemarked i Klubben Grendahus lørdag. Det forteller Sigrun Sumstad Sørdal.

- Vi skal arrangere loppemarked i helga, antagligvis det første på Frøya i år, forteller hun.- Vi har masse forskjellig, barneutstyr, klær, barneklær, barneleker, ski, kjøkkenutstyr, kopper, kar, tekstiler, kofferter, møbler, mye bøker og masse pynt, sier Sumstad Sørdal.Loppemarkeder til inntekt for frivillige organisasjoner omfattes ikke av forbudet om arrangement over 200 personer.

- Men de generelle bestemmelsene om minst én meter avstand mellom personer som ikke er i samme husstand og krav om god hygiene skal fremdeles overholdes ved arrangering av loppemarked, opplyser Folkehelseinstituttet.

For arrangementer som varer over lengre tid kan kohorter med inntil 200 deltakere skiftes ut i løpet av dagen.