Jazzkafè i foajeen

Kultur

Ida Willadsen og hennes band av jazzmusikere spiller når Frøya kulturhus inviterer til jazzkafè i foajeen.

- Benytt formiddagen til en kopp kaffe og noe å bite i, til herlig swing-jazz fra den gyldne jazzepoken, skriver Frøya kulturhus i invitasjonen.

Ida Willadsen m/band kommer utover nå på lørdag 11. november. Vokalist Willadsen er 22 år og fra Trondheim. Hun studerer musikk på Nord universitet i Levanger og har tidligere gjestet jazzkafeer i Trondheim flere ganger.

Med seg har hun musikerne:

  • Sondre Ferstad, (munnspill) 25 år fra Trondheim. "Sondre Ferstad Ensemble" kommer med debutalbum våren 2018. Sondre er aktiv i både inn- og utland.
  • Håvard Kvarving, (bass) fra Trondheim, mangeårig pedagog ved NTNU og Kadedralskolen i Trondheim. Distriktsmusiker i Nord-Trøndelag med bl.a. Bjørn Willadsen. Spiller i flere band. Har turnert i inn- og utland.
  • Bjørn Willadsen, (pianist og komponist fra Trondheim, daglig leder i Midtnorsk jazzsenter siden 2000, og frilans pianist/komponist. Fire CD-utgivelser med egne prosjekter.
  • Steinar Heide Bø, (trommer) 17 år fra Trondheim. Elev på musikklinja ved Heimdal videregående skole. Spiller i Trondheim kulturskoles klassiske slagverkensemble og improvisasjonsensemble. Har spilt med Trondheim Symfoniorkester, og vært med på Lørdagsskolens orkester.