Kulturlandskap

Dolmdugnad  for niende år på rad

Kultur

Lørdag (5. mai) er det nok en gang duket for dugnad på Dolm.

For niende år på rad samles store og små for å gjøre et lite krafttak og klargjøre prestegårdshagen for en ny sommersesong på Dolm. Det vil som vanlig bli servert dugnadsmåltid i tillegg til kaffe og kaker.

- Kystmuseet har inngått ny avtale med Opplysningsvesents Fond om skjøtsel av kulturlandskapet. Nå er området også utvidet, og dekker også Åkervika og området fram til Skredderøyvågen, forteller Sølvi T J Næss ved Kystmuseet i Sør–Trøndelag

Dolm prestegårdshage og det omkringliggende landskapet er en plass for ro og ettertanke for hitterværinger, frøyværinger, hyttefolk og andre tilreisende.

- Vi håper så mange som mulig har mulighet til å ta med rive og trillebår for å delta på ei trivelig dugnadsøkt, sier Næss som ønsker alle hjertelig velkommen.