Haltendagen

Ønsker velkommen med kaiplass til mange

Halten Fyr mot Husøya  Foto: Knut A. Brungot

Kultur

Hvis været tillater det, bruker mange å ta egen båt over havet fra Frøya, Hitra og Fosen når Haltendagen går av stabelen. Og med den 50 meter lange gjestekaia Fiskarheimens venner har sørget for, blir det god mulighet for å få lagt til.

I år er det ikke bare én haltendag, men program gjennom hele helga. Fredag 20. juli er det bacalao, før man får selve Haltendagen på lørdag, med blant annet guidede turer til fyret, åpen butiukk og matservering, historisk kåseri, allsang og selvsagt fest på kvelden.

Søndag blir det igjen arrangert guidede turer til fyret.


Med Frederic bak roret er havfiskerne nesten garantert store, eller sjeldne fisker

Havfiskeskipper Frederic Kullin fra Titran tar mange turer ut på havet med ivrige sportsfiskere om sommeren.Tilbakeblikket

De siste på Halten