Stort lokalt musikkslipp til denne helga

Kultur

Ansnes og Hitra var sterkt representert da ny norsk musikk ble presentert fredag. Anders Jektvik fra Ansnes slapp sitt nye album "Kjøtt i mørket" og Temporary (med ansneslendingen Jonas Utseth Peitersen) lot publikum få høre deres nyeste singel "When I leave" for første gang.

 

Jektvik har gjennom høsten en lang liste over konserter han skal holde rundt om i landet. 14. september er selve release-konserten for "Kjøtt i mørket", som er hans første album på flere år. Men allerede sist fredag var musikken tilgjengelig alle steder hvor man kjøper og strømmer musikk.


I trailt'n

- Fikk ideen i en reportasje om lykke

Anders Jektvik med ny singel.

 

- Vinyl og cd kan du få på releasekonserten på Byscenen (Trondheim) fredag 14. september, reklamerer hitterværingen, som ble kjent for hele landets musikkpublikum ta han nådde helt til finalen i Norske talenter i 2012.


- Helt sprøtt å bli kalt Norges Bob Dylan

Stine vant, men også strålende kritikker for Anders Jektvik. Lokalavisa møtte ham backstage.
Temporary, med Mikael Øgaard og Jonas Utseth Peitersen, skrev tidligere i år platekontrakt. Duoen har gitt ut flere singler og planlegger nå utgivelse av sitt debutalbum.

 

- Jeg kan vel si som så at vi kommer til å slippe noen singler fortløpende utover høsten. Det blir utgivelse av debutalbumet våren 2019, sa Peitersen da lokalavisa pratet med ham på forsommeren.

Nylåta kan du høre her (Spotify)