Absence Crew kommer tilbake

Absence Crew kommer tilbake for å lære barn og ungdommer nye dansetrinn.  Foto: Absence Crew

Kultur

Det var mange unge øyværinger som syntes det var kjempegøy å få danse med prisbelønte Absence Crew i november. Det prisbelønte breakecrewet med sort belte i underholdning hadde ei forrykende skoleforestilling om Askeladden og på ettermiddagen var det mange barn og unge som deltok på workshopen deres.

I samarbeid med kulturskolen hadde lokalavisa en "Instagram-takeover" rundt Absence Crew sitt besøk i Øyregionen. Bilder og videoklipp kan du se på vår Instagram-konto: hitrafrøya.Gjentar suksessen

"Instruktørene fra Absence viste seg å ikke bare være svært gode til å danse, men de var også veldig flinke til å lære bort kule breake-triks", skriver Frøya kulturskole i en pressemelding og forteller at Absence Crew kommer tilbake til Frøya, mandag 20. januar.

- Det gleder vi oss helt vilt til!! Denne gangen skal de ha en skoleforestilling for elevene i videregående skole og på ettermiddagen gjentas suksessen med workshop. Vi inkluderer denne gang elever helt fra 1. trinn ettersom flere etterspurte dette etter forrige runde, forteller virksomhetsleder for Frøya kulturskole, Toril Antonsen Aae.

Instruktørene fra Absence instruerer barna i Fillan grendahus. 

Det blir to workshops på både Frøya og Hitra, en for de i 1.-4.trinn, og en for de fra 5.trinn og oppover til 20 år. Siden opplegget også denne gang er knyttet til UKM, er håpet at man vil få se mange danseinnslag på den lokale UKM-scenen, 8. februar, legger Antonsen Aae til.

- Det er gratis, og for alle å delta, både nybegynnere og de mer erfarne. Påmeldingsfristen er 17.januar, og alle kan melde seg på ved å sende SMS til UKM-koordinatorene Guro (Frøya) og Mariel (Hitra).
Det er gratis, og for alle, både nybegynnere og de mer erfarne.


Påmeldingsfristen er 17.januar, og alle kan melde seg på ved å sende SMS til UKM-koordinatorene Guro (Frøya) og Mariel (Hitra).