Her er Thereses splitter nye musikkvideo

  Foto: Skjermbilde fra musikkvideoen

Kultur

«As long as you`re here with me» kom for en drøy uke siden. I helga var det også premiere på musikkvideoen til låta, som er den andre singelen fra Therese Ulvans kommende album.

På «As long as you`re here with me» synger hitterværingen duett med gitarikonet Paolo Mendonca. Se musikkvideoen her:


 

- En feelgood tekst som handler om lykken med å være et par, og den hengivelsen et menneske faktisk er i stand til å gi overfor en annen, - hvor utrolig lite viktig annet kan virke når man er fullstendig oppslukt i denne, forteller artisten om låta.

  Foto: Skjermbilde fra musikkvideoen

 

Therese Ulvan flyttet for en del år siden fra Sandstad til verdensmetropolen Los Angeles for å skape og gi ut sin egen musikk, og der teamet hun opp med noen av de beste musikerne i verden. Kåringen «Best singer songwriter award 2010» fra organisasjonen Los Angeles women in music, ga dessuten Therese Ulvan en «flying start» på karrieren som plateartist.


 

Ulvan har til nå gitt ut tre album og hennes fjerde album «I am» blir lansert i løpet av 2020.