- Jeg bodde på Frøya i en fem-seks år og jobbet på Havbruksservicen. Da spøkte sjefen min med at jeg var så mye borte fra jobb for å drive med musikk, at jeg likså gjerne kunne slutte selv. Når jeg ser tilbake nå, var det helt greit å satse på musikken, ler Trond Helge Johnsen som spiller i bandet til Øivind  “ELG” Elgenes.

Nå vil han få med seg bandkollega Kyrre Sætran på bass, og to medlemmer fra Sambandet til Åge, Steinar Krogstad på trommer og Skjalg Raaen på gitar, for å spille sammen.

Selv skal Johnsen spille gitar og synge. Til vanlig spiller han i bandet Frimann som var på God Morgen Norge nylig for å promotere sin nye plate ”For sånne folk som oss”.

Sjelden samling av kvalitet

Konserten skal de fire trubadurene holde på Hotell Frøya den 10.oktober klokka 22.

- Det blir sanger fra både Åge og ”Elg”. Jeg vil kalle det vi spiller som en slags blanding av country/pop/rock musikk som det går an å danse til. Hvis man vil da, mener musikern.

- Hvor ofte spiller dere sammen?

- Det blir når vi har tid mellom turneene til Åge og ”Elg”, så ikke så ofte. Men vi er kvalitetsbevisste og setter publikum i sentrum på konsertene våre. Det tror jeg de merker også, forteller Johnsen.