Musikeren Halvdan Sivertsen kommer i høst til Frøya kultur- og kompetansesenter med turnerforestillinga "Ennu ikke landa".

- Utgangspunktet for turneen er den nye plata, men publikum får også gjenhør med kjente og kjære hits og klassikere. Med mye strengeleik og vokalharmonier, og toppet med en solid dose nordnorsk humor, tyder alt på at dette blir en strålende kveld, skriver kulturhuset i forhåndsomtalen. Konserten spilles 24. oktober.

Halvdan Sivertsen er utvilsomt en av Norges fremste artister. Hans konserter kjennetegnes blant annet ved hans unike evne til å blande humor med alvor. Og han har i sin flere tiår lange karriere laget norske klassikere som kommer til å stå seg inn i evigheten. Eksempler på dette er «Kjærlighetsvisa», «Sommerfuggel i vinterland», «Venner» og «Nordaførr vårvisa».

I vinter slapp han sitt 18. album - "Ennu ikke landa" - hans første på fem år. "Ennu ikke landa" er blitt et helakustisk album og med seg til Frøya har Siversten med seg Håvar Bendixen (gitarer, trekkspill og sang), Terje Nohr (gitarer, dobro, mandolin og sang), Trond Viggo Solås (kontrabass og sang), Rune Mathisen (perkusjon og sang) samt lysdesigner Mats Ellingsen og Brynjar Erdahl med lydansvaret.

- Vi kan love en i beste forstand typisk Halvdan-konsert: Ledsaget av et glimrende helakustisk band, blir det en kveld med kort vei mellom ellevill gapskratt og det dypeste alvor. Med skråblikk på oss sjøl, samfunnet rundt oss og tida vi lever i. Med de mjuke balladene og de fengende refrengene en Halvdan Sivertsen-konsert alltid byr på, skriver kulturhuset.