John Arne Davies Glørstad var den som fikk gitaren fra Too Far Gone. Foran et stort publikum på Ansnes Brygger sent lørdag kveld, fikk den unge hitterværingen en praktisk talt splitter ny Morgan elgitar. Kun gitarist Ola Buan Øien i Too Far Gone hadde spilt litt på den i løpet av konserten.

- Det er jo veldig stas! Det hele ble en veldig god opplevelse. Ikke bare fikk jeg gitar, men både autografer på gitaren og noen gode ord fra bandet, som jeg skal ta med meg videre i min musikkferd, sier John Arne til lokalavisa Hitra-Frøya dagen etter. Musikeren har nettopp fylt 18 år og får dermed slippe inn på slike fester og konserter selv.

- Jeg hadde kun kassegitar fra før av, så jeg er veldig takknemlig for at jeg ble den heldige som skulle få gitaren til selveste Ola Buan Øien, sier John Arne Davies Glørstad. Foto: Stein Olav Sivertsen

For et par uker siden etterlyste Too Far Gone gjennom lokalavisa Hitra-Frøya kandidater til å motta en gitar fra bandets gitarleverantør Morgan. Bandet er på 25års-jubileumsturne, og deler ut en gitar på 15 steder rundt om i landet. Etter innkomne forslag, har Per Evjen i managementet og Ola Buan Øien valgt hvilken hitterværing som skulle få gitaren.

John Arne måtte selvfølgelig opp på scenen for å motta gitaren, og han storkoste seg.

- Dette kunne ikke blitt en bedre «første-fest» for meg, og jeg liker Too Far Gone veldig godt! Musikken deres falt lett i smak hos meg. Gitaren jeg fikk var også av veldig god kvalitet. Jeg hadde kun kassegitar fra før av, så jeg er veldig takknemlig for at jeg ble den heldige som skulle få gitaren til selveste Ola Buan Øien, sier Davies Glørstad.

Foto: Stein Olav Sivertsen

John Arne Davies Glørstad har allerede spilt og sunget i en årrekke, og vi husker ham som deltaker i Norske Talenter på TV2 i vinter.

- Slike ting syns vi er råherlig å holde på med, sier Per Evjen i Too Far Gone.

- Too Far Gone er svært godt fornøyd med helgens konsert og Ansnes Brygge har framstått som gode arrangører og fantastiske verter! Tross et surt og kaldt St.Hans vær der regnet dryppet ned i mindre doser stort sett hele kvelden hadde ca 500 hiterværinger tatt turen til Ansnes, noe som må sies er helt fantastisk, sier Evjen.

- Hvorfor valgte dere å gi gitaren til nettopp John Arne?

- Nå var det John Arne sin mor som sendte oss en mail og han selv viste ikke noe om dette før jeg ringte han på fredagen og fortalte historien. Den mailen vi fikk fra moren var så gripende og godt begrunnet at den skilte seg veldig ut fra de andre vi fikk inn. John Arne er en ung gutt med et stort talent og som vil noe med musikken. Han har vært igjennom mye på kort tid og vi mener han fortjente gitaren aller mest av de som skrev inn til oss. Vi fikk mange mailer, SMS’er, meldinger på Facebook samt telefoner vedr gitaren og alle var svært gode kandidater, men nå var det John Arne som vi mente var den som hadde den beste «storyen», sier Evjen til lokalavisa.