Årets tema er ”Tilbake til 80-tallet”. The Funky Motown Singers, Wanted, B2B, Fusion X, Extreme Pleasure og Sticky Fingers er bandene som skal sette publikum i 80-tallsstemning.

- Jeg har nettopp fått settlista. Den viser at det blir veldig variert musikk. Kvelden blir fylt med et vidt spekter av 80-tallslåter, sier Johan Magnus Kjønnøy i arrangementskomiteen.

Gitarshow av Karin

Karin Jektvik er æresmedlem i FBR (Frøya Band Reunion) og arrangementets faste konferansier. Hun har ledet showet alle foregående år, og vil også gjøre det dette året.

- Gjennom oss har hun fattet interesse for musikken og skal starte kvelden med en aldri så liten gitaroppvisning, forteller Kjønnøy.

For å virkelig sette publikum i den rette stemningen vil både scenen, musikere og crew kle seg i 80-tallets mote og farger.

Poco loco genser og skulderputer

- Nå angrer jeg litt på at jeg har kasta skinnslipsene mine. Men det blir mye kult å se på, for vi har fått tak i mye stæsj!, ler Kjønnøy.

For å gjøre opplevelsen fullkommen håper Kjønnøy at også publikum vil ikle seg 80-talls mote.

- Men det er ikke at krav altså! Folk slipper inn selv om de ikke har på seg poco-loco genser og skulderputer, presiserer Kjønnøy.

Det er i år fem år siden det første arrangementet. Den gangen var tanken å få musikerne til å møtes, og at de ikke skulle sitte en i hver garasje.

- Det har virkelig ballet på seg. Mange nye band har blitt danna i kjølvannet av våre reunions. Ikke ante vi at det skulle bli så stort som det har blitt, forteller Kjønnøy som håper på stinn brakke lørdag kveld.