- Vi har vel rundt fire billetter igjen nå, men jeg regner med vi blir utsolgt, sier Elven, når lokalavisa sjekker status for den syvende filmen i ”Fast and Furious”-serien.

Den har verdenspremiere på onsdag.

Døde før filmen var ferdig

Tyrese Gibson, Michelle Rodriguez, Paul Walker og Ludacris i en av scenene fra filmen. Walker får dessverre ikke sett sin siste film i rekken. Foto: Filmweb.

Filmen har fått mye omtale fordi skuespiller Paul Walker døde i en bilulykke før filmen ble ferdig.

For å kunne gjøre ferdig filmen måtte Walkers brødre Caleb og Cody spille i enkelte scener. CGI-effekter ble også brukt der det var nødvendig.

- Det er klart at Walkers død bidrar til interessen. I tillegg er det en veldig populær filmserie med biler og action, som mange liker i utgangspunktet. Vi har alltid hatt gode tall på disse filmene. Ut fra interessen så langt, blir nok dette en storfilm på nivå med "50 shades of Grey", mener kinosjefen.

Foreløpig er det satt opp tre visninger på filmen.

- Men er interessen der, kan vi sette opp flere etter påska, sier Elven.

Påskefilmer for de yngste

Er du gira på å se filmen på premieredagen, er det fremdeles billetter igjen på Hitra.

- Foreløpig er det solgt 51 billetter av 104, så det er en del plasser igjen her, sier Selma Fredriksen som sitter i skranken hos Kystmuseet.

Foruten ”Fast and Furious”, har kinoen på Hitra formiddagskino for de aller yngste, som lokalavisa skrev i går.

- Vi har fått god respons på dette tiltaket i vinterferien, derfor viser vi formiddagsfilm også nå i begynnelsen av påsken på Hitra kino, forteller Omar Pleym ved kulturkontoret i Hitra kommune.