Julen er bare en måned unna, men allerede nå er det gode muligheter for å oppleve den gode julestemningen. I helgen er det flere arrangementer som innbyr til hygge og kos i julens ånd.

”Pepperkakeøya Frøya” har allerede åpnet dørene for kreative konstruksjoner i pepperkakedeig, og dørene er åpne for nye byggverk frem til 1. desember.

Lørdag 25. november er det mulig å bli kjent med juletradisjoner fra flere steder i Europa. Biblioteket på Frøya arrangerer ”Jul med engler”, hvor man kan få smake tradisjonell julemat fra blant annet Polen, Litauen, Tyskland, Portugal og Norge. Julefortellinger og julepynt fra de ulike landene er det også muligheter for å bli kjent med.

På Hopsjøen på Hitra er det julemarked på søndag med salgsboder hvor du kan finne fine julegaver og håndarbeid samt salg av gløgg, kaffe og kaker.

Barn opp til ti år kan lage julepynt og små julegaver både lørdag og søndag på Galleri Frøyværingen. Det blir servert frukt, kjeks og lefser. Deltagelse krever påmelding.

Ta også en titt inn i HFkalenderen.no for mer informasjon om disse arrangementene og en rekke andre ting å delta på i øyregionen.