Utestedet i Knarrlagsundet er mest kjent for den årelange tradisjonen med Åge-festene, og de siste par årene også for en øl-festival. Denne våren og sommeren satser Knarren på å utfylle tilbudet enda mer, og har nå sluppet en lang rekke artistnavn.

Se alle detaljene i lokalavisas kulturkalender her

Allerede tidlig i april kommer et høydepunkt, da Anders Jektvik kommer med band og sin dype stemme for å spille på hjemmebane. Det skjer påskeaften (4. april).

Plumbo i pinsa

22. mai blir det en annen type livlig musikk, med den velkjente Vømmølmusikken gjennom høyttalerne. Det er Vømmølsluskan, som har spilt på den tradisjonelle Vømmølfestivalen, som skal spille på Knarren den første festen i pinsehelga.

Kvelden etter, den 23. mai, kommer Plumbo, som er kjent for øyregionens publikum både gjennom Melodi Grand Prix og som headliner på Frøyafestivalen for et par sesonger siden.

Stage Dolls og Åge på samme helga

Et band med enda lenger fartstid og enda flere hits, er Stage Dolls. De sikter inn mot Knarrlagsundet 10. juli. Og det er ikke hvilken som helst helg, for dette er kvelden før Åge Aleksandersen og Sambandet entrer scenen for sin årlige storfest.

Tre Små Kinesere kommer samme helg som i fjor, nemlig 25.juli.

- De gleder seg. Vi gleder oss, forteller Bjørn Fjeldvær ved Knarren Brygge.

Og som ikke alt dette var nok, har utestedet prikket inn datoen for årets øl-festival også. Den arrangeres skjer 28.-29. august.

Har du også et arrangement i vår og sommer? Legg det inn i kulturkalenderen allerede nå - det er helt gratis å bruke.

Anders Jektvik spiller på påskeaften. (Foto: Sten Egil Røvik)
Stage Dolls
Åge Aleksandersen og Sambandet
Vømmølsluskan