Mange møtte tidlig for å se Astri Reppes salgsutstilling, før releasekonserten til Therese Ulvans nye plate Hemmelig Begeistra.I det man kom inn i kirken, var Astri Reppes fantastiske malerier det første publikum fikk se.

At Astris malerier er tolkninger av Thereses musikk, var med på å sette stemningen for den etterfølgende konserten.

Thereses nye album

Therese startet showet med full trøkk og sangen "Vi heill i lag".Deretter kom alle ti sangene fra hennes nye album Hemmelig Begeistra som perler på ei snor.I mellom sangene fortalte Therese hvordan tekstene ble til.Dette er Thereses andre plate. Denne gangen er alle sangene på norsk til forskjell fra debutalbumet "Already There".Sangene er i sjangeren visepop og handler om hverdagslige hendelser som alle kan kjenne seg igjen i.

Konsert på hjemmebane

- Det er artig å være på Dolm, jeg har mange gode barndomsminner her i fra, sa Therese fra scenen.

Hun syntes det var stor stas å være på hjemmebane og fortalte små historier om oppveksta si på Hitra.Therese Ulvans nydelige og kraftfulle stemme fylte kirkerommet på Dolm til det fulle.Med seg hadde hun et svært dyktig back up band. Det var god stemning blant publikum og klappsalvene ble stadig lengre jo lenger ut i konserten vi kom.

På de to siste sangene fikk Therese Ulvan god hjelp til koring fra lokale barn og ungdommer.Konsertens siste sang "Ta mi grind" ble en nydelig avslutning på den timelange konserten.At undertegnede er begeistra er det i så fall ingen tvil om.